NTF Aalborg p LinkdIn

Global aftale om maskinafskærmning

25. januar 2012,

STØVRING, DANMARK – 20. januar 2012. Den 1. januar 2012 indleder NTF-Aalborg A/S og Troax AB et globalt samarbejde omkring rustfri sikkerhedsafskærmning. Troax AB skal sælge og markedsføre NTF-Aalborgs rustfri maskinafskærmning under navnet ”NTF Aalborg by Troax” i alle lande undtagen tre.

Komplet kvalitetsløsning

Troax AB har de seneste år gennemsøgt markedet efter en sikkerhedsafskærmning i rustfrit stål til at komplettere virksomhedens øvrige sikkerhedsløsninger. Man havde tidligere været tvunget til at afvise kunder og manglede et produkt i samme høje kvalitet, som Troax’ øvrige produkter. ”Vi er glade og stolte over nu at have indgået samarbejde med den bedste udbyder af rustfrie modul­afskærmninger på markedet,” udtaler Thomas Widstrand, der er adm. dir. hos Troax AB.

NTF-Aalborgs patentanmeldte modulafskærmning i rustfrit stål er tilpasset fødevareindu­striens høje krav til maskinafskærmning og opfylder således DS/EN ISO 13857-2008 i det nye maskindirektiv. Afskærmningen består af stolper, net og en dør – og er designet helt uden vandrette flader, så vand og snavs let løber af. Maskinafskærmningen er fremstillet af åbne profiler i rustfrit stål af typen EN 1.4301, der sikrer mod rust og bakteriefælder og gør rengøringen let og hygiejnisk. Samtidig er afskærmningen både tids- og omkostningsbesparende, hvad angår montage og vedlige­holdelse.

Betydeligt vækstpotentiale

”Vi forventer os meget af det nye samarbejde,” udtaler Tommy Søndergaard, der er direktør hos NTF-Aalborg A/S, og salgsdirektør Jørgen Ravn tilføjer: ”Med Troax’ store salgsorganisation får vi en stærk samarbejdspartner og kan dermed udnytte et betydeligt vækstpotentiale ved geografisk markedsekspansion. Troax har en bred erfaring, og jeg er sikker på, at vi i fællesskab vil kunne styrke vores markedsposition på såvel nuværende som nye markeder.” 

Om Troax

Troax-gruppen er i dag repræsenteret i  26 lande, heraf 17 med egne salgsselskaber og produktionsfabrikker i Sverige og England. Til bygge- og anlægsbranchen fremstilles og sælges inventar og låsbare garager. Maskinafskærmning, vægge, døre, hylder og reolværn i stålnet er produkter, der hovedsagelig fremstilles til industrien. Virksomheden har i alt 290 ansatte og omsætter for ca. 61 mio. euro årligt. 

Om NTF-Aalborg

NTF-Aalborg A/S blev grundlagt i 1995 og er en dynamisk, sund og velkonsolideret nichevirksomhed med 25 medarbejdere og en moderne maskinpark. Virksomhedens kernekompetencer er innovativ udvikling, produktion og markedsføring af et bredt program af kundetilpassede løsninger i hygiejnisk design, baseret på avanceret brug af rustfri tråd og rundstål med fokus på hygiejneprodukter, produktionsudstyr, maskinafskærmning og underleverandør­arbejde. 

Kontakt

Kontaktpersoner for yderligere information:

Direktør, Tommy Søndergaard, tlf.: 41 91 86 85, e-mail: ts@ntf.dk

Salgsdirektør, Jørgen Ravn, tlf.: 41 91 86 80, e-mail: jr@ntf.dk

Salgskoordinator Kim Dahl, tlf.: +46 37082830, e-mail: kim.dahl@troax.com 

 

 

Tilbage til pressemedelser

 
Kontakt

NTF-Aalborg A/S
Hagensvej 17
DK-9530 Støvring
Telefon: +45 98 37 37 66
Fax : +45 98 37 37 51
E-mail: mail@ntf.dk
Kontakt

Nyhedsbrev


Brochure

Se brochure 


Video

Se videopræsentation
CMS: Intern1 ApS


x