NTF Nyhedsbrev september 2015

20 år i tråd med tiden - NTF-Aalborg har fejret Jubilæum

Hos NTF-Aalborg er vi stolte over at have fejret vores virksomheds 20 års jubilæum. Derudover har vores maskinafskærmning bestået crash test med flotte resultater. Endelig viser vi flaget på både HI-messen i september og DanFish i oktober - kom og besøg os.

NTF-Aalborg fejrede 20 års jubilæum i højt solskin og med et fantastisk arrangement med mange sjove aktiviteter for alle medarbejdere. Tak til kunder, leverandører og samarbejdspartnere for 20 gode år - vi ser frem til mange flere.

Maskinafskærmning godkendt i Crash-Test

Vores to serier af hygiejnisk maskinafskærmning Competition- Line og High-Line er blevet kollisionstestet på TROAX Test Center, som er et førende testcenter i Sverige, og resultaterne var fremragende.

Et pendul på 100 kg kolliderede med afskærmningen i en højde på ca. 1,5 meter og med en fart på 20 km i timen. Både Competion-Line og High-Line klarede alle kravene, og de er nu godkendt til at modstå belastninger på 1600 joule. Testen opfylder alle krav i testmetoden ISO 14120:2015 Annex C.

TROAX Test Center har herefter givet NTF-Aalborg sit kvalitetsstempel, og de godkendte resultater er bevis for, at Competition-Line og High-Line er førende på maskinafskærmningsmarkedet inden for høj kvalitet og sikkerhed.

Maskinafskærmning Competition-Line modstår belastning på op til 1600 Joule

Maskinafskærmning Competition-Line er kvalitetsstemplet i forhold til sikkerhed og holdbarhed.

Besøg os på messer

NTF-Aalborg deltager på HI 2015. Her kan du se resultatet fra crash testen af vores maskinafskærmning samt et udvalg af vores løsninger inden for 3D-bukning.

Vi deltager også på DanFish. Her har vi fokus på rustfri hyldevogne med riste og røgstokke samt kurve med stabelløsninger til bl.a. varmebehandling, pasteurisering, indfrysning og optøning, røgning og kogning.

Find os på stand K8220.12

logo-hi