NTF Nyhedsbrev november 2015

Øget fokus på hygiejne stiller større krav til hygiejnesluser

Husk vi udarbejder indretningsforslag på plantegning til komplet indretning af hygiejnesluser, omklædningsfaciliteter og personalerum. Vi bliver stadig flere på NTF-holdet - nu gør vi det nemmere at finde din kontaktperson. Derudover har vi udviklet en speciel knivkurvholder.

Tiltagende fokus på hygiejne i fødevareindustrien stiller større krav til indretning af hygiejnesluser og omklædningsfaciliteter med adgangskontrol. NTF-Aalborg udfører komplet indretning med hygiejnisk designede produkter i rustfri stål.

NTF-Aalborg udarbejder indretningsforslag på hygiejnesluser, omklædningsfaciliteter og personalerum

Her er holdet bag NTF-Aalborg

Jørgen Ravn - salgs- og marketingdirektør Jørgen beskæftiger sig til daglig med alt lige fra projektsalg, kundebesøg, messedeltagelse og meget mere.

Tommy Søndergård - teknisk direktør Tommy har med sin brede tekniske viden ansvaret for produktion og udvikling af nye produkter i tæt samarbejde med kunderne.

Søren Michno - salgskonsulent internt salg Søren er vores stabile interne salgskonsulent, som dagligt servicerer mange kunder med meget forskellige behov.

Elsebeth Damgaard - salgskonsulent eksternt salg Elsebeth besøger dagligt mange eksisterende og nye kundeemner. Hun har hele Danmark som sin arbejdsplads.

Charlotte Christensen - regnskab og økonomi Charlotte har styr på økonomien og sørger for at både debit og kredit stemmer overens. Thomas Moust - produktionsingeniør Thomas sørger for, at produktionstegningerne altid er i orden. Han er også med til at udvikle nye produkter.

Carina Bager - handelselev Carina er vores handelselev. Hun startede i august, men har allerede nu opnået et bredt produktkendskab.

Knivkurve-

holder

NTF-Aalborg har i samarbejde med Tulip udviklet en knivkurveholder. Holderen har et hygiejnisk design, som sikrer nem renholdelse. Derudover kan knivkurvene låses med hængelås, så knivene ikke bliver væk. Knivkurveholderen kan endvidere nummereres samt laves som vognløsning.

Knivkurveholder i rustfrit stål fra NTF

Knivkurveholder fra NTF skaber sikre løsninger