NTF Nyhedsbrev april 2016

Ny adm. direktør

NTF-Aalborg har fået ny administrerende direktør. Jim Rise har 20 års ledelseserfaring fra industrien og vil tilføre NTF-Aalborg både produktionsteknisk og kommerciel indsigt. 

Modulafskærmning bestået crash test

NTF-Aalborgs rustfri, hygiejniske og rengøringsvenlige modulafskærmning i AISI 304 og AISI 316 er nu også kvalitetssikret, når det gælder operatørsikkerhed, da både NTF-Aalborgs High-Line og Competition-Line har bestået crash test med fremragende resultater.

Modulafskærmning fra NTF-Aalborg i crash test | Competition-Line | High-Line | Maskinafskærmning
 
 

Neutraliserende ozon

Hos NTF-Aalborg kan vi nu også tilbyde ozon-tilsætning på NTF tørrestativerne til sko, støvler og handsker. Det primære formål hermed er at neutralisere og forhindre lugtudvikling.

Tørrestativ med neutraliserende ozon er en rustfri, robust og effektiv løsning, der fås både som vægophæng og gulvstativ.

high-flow-toerrestativ-med-ozon-til-sko-stoevler-og-handsker-ntf-aalborg

Det sker hos NTF

NTF-Aalborg deltager på messen Seafood Processing Global 2016 i Bruxelles samt på IFFA 2016 i Frankfurt, der er verdens største messe inden for kødindustrien. NTF-Aalborgs rustfri, hygiejniske og rengøringsvenlige modulafskærmning i AiSi 304 og AiSi 316 er nu også kvalitetssikret, når det gælder operatørsikkerhed.