NTF Nyhedsbrev sommer 2017

Ny produktionschef optimerer produktion yderligere

NTF-Aalborg har ansat Carsten Albertsen som produktionschef. Carsten er udlært maskinarbejder og teknonom og har flere lederuddannelser. Derudover bliver vores dygtige handelselev Carina Bager snart udlært. Carina har gennem sin elevtid udvist store kompetencer inden for salg og service.

Ny produktionschef optimerer produktion yderligere | NTF-Aalborg      Udlært handelselev hos NTF-Aalborg

Det handler om fødevaresikkerhed

Fødevarevirksomheder skal overholde en lang række forebyggende regler inden for hygiejne og indretning for at sikre de sundhedsmæssige forhold over for forbrugerne. Hygiejnisk procesudstyr baner vejen for højere fødevaresikkerhed og et optimeret produktionsflow.

NTF-Aalborg er specialiseret i produktion af hygiejnisk og rengøringsvenligt procesudstyr i rustfrit stål. Vi tilbyder løsninger til røgning, kogning, pasteurisering, indfrysning og optøning, herunder røgvogne, trådriste, forædlingsgitre, trådkurve, kødkroge og røgstokke.

 Det handler om fødevaresikkerhed | Hygiejnisk procesudstyr | NTF-Aalborg

Robotten skal afskærmes hygiejnisk

NTF rustfri maskinafskærmning øger sikkerheden hos fødevarevirksomheder og sikrer medarbejdere mod tilskadekomster, idet bl.a. robotter, slagterimaskiner, varme industriovne og farlige maskiner til presning, opskæring og sortering afskærmes.

NTF afskærmningen, som nedenfor er vist på Interpack udstillingen i Düsseldorf, har et hygiejnisk design, som sikrer effektiv rengøring og mindsker risikoen for bakteriologisk forurening.

Læs mere om vores løsninger på www.ntf.dk.

Maskinafskærmning i rustfrit stål | Hygiejnisk maskinafskærmning | Maskinsikkerhed | NTF-Aalborg

Det sker hos NTF

NTF Procesudstyr i rustfrit stål lever op til fødevareindustriens skrappe krav til hygiejne, rengøringsvenlighed og belastningsgrad, og vi tilpasser efter individuelle ønsker og behov. NTF Maskinafskærmning anvendes bredt i industrien og øger sikkerheden omkring maskiner.