Ny kvalitetschef hos NTF-Aalborg

Josefine Skou Klepner er pr. 03. januar ansat som ny kvaliteschef hos NTF Aalborg A/S.

Det er med stor glæde og forventning, at NTF-Aalborg A/S kan meddele, at virksomheden har ansat Josefine Skou Klepner som kvalitetschef. Josefine er 48 år og er uddannet akademiingeniør i produktion og planlægning.

Josefine har en bred erfaring inden for kvalitetssikring og har de sidste 20 år arbejdet med kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Hun kommer fra en stilling som kvalitetsansvarlig på Steeltec A/S i Nørresundby.

 

Om NTF-Aalborg A/S

NTF-Aalborg A/S er førende inden for løsninger i trådvarer og rundstål. Det er en dynamisk, sund og velkonsolideret nichevirksomhed. NTF-Aalborg A/S leverer et bredt program af rustfri kundetilpassede løsninger, der er baseret på en avanceret udnyttelse af tråd og rundstål. Fokus er på maskinafskærmning, procesudstyr, inventar & hygiejne samt underleverandørarbejde.

Virksomhedens kernekompetencer er innovativ udvikling, produktion og markedsføring af trådvarer. NTF-Aalborg A/S har med sit fokus på fødevarebranchen og medicinalindustrien et differentieret og unikt produktsortiment.

NTF-Aalborg A/S blev etableret i 1995 og beskæftiger i dag ca. 35 medarbejdere - fordelt på produktion og administration i Støvring.

NTF-Aalborg A/S er vokset kraftigt i løbet af de seneste år og har gennemgået en kraftig strukturændring, hvor der også er investeret i nyt produktionsudstyr, herunder bl.a.robotteknologi.

 

DOWNLOAD PRESSEMEDDELELSEN HER