Christian Leth tiltræder som salgschef hos NTF

Øget kundefokus

Med kunden i centrum har NTF for at styrke udviklingen indledt et generationsskifte, hvor Christian Leth tiltræder som salgschef og får det overordnede ansvar for salgsaktiviteterne. Christian har stor erfaring med salg og salgsledelse inden for B2B-salg.

Læs artiklen her

Produktion af hygiejnisk og rengøringsvenligt procesudstyr til fødevareindustrien | NTF-Aalborg

Godt procesudstyr giver sikkerhed

De høje standarder for hygiejne i fødevareindustrien stiller større krav til fødevareproducenter. NTF-Aalborg er specialiseret i produktion af hygiejnisk og rengøringsvenligt procesudstyr i rustfrit stål, som opfylder de strenge krav inden for fødevareindustrien.

Læs artiklen her

TIG robotsvejseløsning | Hygiejniske trådriste | Procesudstyr i rustfrit stål | NTF-Aalborg

TIG-robotsvejseløsning til NTF-Aalborg

Med installationen af en fuldautomatisk TIG-robotsvejseløsning er det lykkedes de rustfrit stål-specialister hos NTF-Aalborg A/S at komme i mål med en større produktionsopgave. Der er tale om en kompliceret ordre på massefremstilling af trådriste.

Læs artiklen her

NTF-Aalborg | Producent af trådvarer overgik vækstforventninger i 2016.

Godt år hos NTF-Aalborg

Den nordjyske producent af trådvarer overgik sine egne vækstforventninger i 2016. Det har været et travlt år med stor vækst i omsætning og eksport og stort vækst i investering i ny teknologi. Der er lagt en klar strategi for, hvordan markedet skal bearbejdes.

Læs artiklen her

Hygiejnisk procesudstyr baner vejen for højere fødevaresikkerhed | NTF-Aalborg

Det handler om fødevaresikkerhed

For fødevarevirksomheder foreligger der en lang række forebyggende regler inden for hygiejne og indretning, der skal overholdes for at sikre de sundhedsmæssige forhold over for forbrugerne. Det handler om fødevaresikkerhed.

Læs artiklen her

NTF Nyhedsbrev sommer 2017

NTF Procesudstyr i rustfrit stål lever op til fødevareindustriens skrappe krav til hygiejne, rengøringsvenlighed og belastningsgrad. NTF Maskinafskærmning anvendes bredt i industrien og øger sikkerheden omkring maskiner.

Læs nyhedsbrev her

NTF Nyhedsbrev vinter 2017

Ny kvalitetsansvarlig øger fokus på kvalitetssikring samt optimering af arbejdsprocesser og miljø. TIG-svejserobotten Victoria arbejder på fuld tryk med svejsning af trådriste til fødevarindustrien. Nye medarbejdere sikrer fortsat udvikling af NTF-Aalborg

Læs nyhedsbrev her

Ny kvalitetschef hos NTF-Aalborg

NTF-Aalborg har ansat Josefine Skou Klepner som ny kvalitetschef. Hun har en bred erfaring inden for kvalitetssikring og har de sidste 20 år arbejdet med kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Josefine er uddannet akademiingeniør i produktion og planlægning.

Læs Pressemeddelelsen her

Her holder man navnefest for ny robot

Trådvarefabrikken NTF-Aalborgs nye TIG-svejserobot blev for nylig fejret med navnefest, og siden har den arbejdet i døgndrift. Svejserobotten kan svejse de samme emner 10.000 gange, mens en dygtig svejser så kan lave mere komplicerede opgaver i stedet.

Læs artiklen her