NTF Nyhedsbrev vinter 2017

Tilgang af nye medarbejdere sikrer fortsat kompetenceløft

Det er med stor glæde og forventning, at NTF-Aalborg har ansat Josefine Skou Klepner som ny kvalitets-ansvarlig. Josefine er uddannet akademiingeniør i produktion og planlægning. Hun har en bred erfaring inden for kvalitetssikring og har de sidste 20 år arbejdet med kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

Kvalitetsansvarlig hos NTF-Aalborg

Victoria er mester i svejsning

Vores fuldautomatiske TIG-svejserobot Victoria er en sand mester i svejsning. Hun arbejder på højtryk og svejser bl.a. hygiejnisk designede trådriste til brug i fødevareindustrien. Investeringen i Victoria har medført frigørelse af ressourcer i produktionen, hvor vores dygtige svejsere nu kan koncentrere sig om at udføre mere komplekse opgaver.

Victoria kan svejse de samme emner et utal af gange, hvilket har været et uvurderligt arbejde gennem de seneste måneder, hvor NTF-Aalborg har leveret en meget stor ordre på trådriste til det tyske marked.

 TIG-svejserobot | NTF-Aalborg

Fortsat vækst hos NTF-Aalborg

Hos NTF-Aalborg er medarbejderstaben øget markant gennem den seneste tid, hvilket er med til at sikre en fortsat udvikling af virksomheden. Derudover er der investeret i køb af grund, som skal bidrage til den fremtidige vækst af NTF-Aalborg.

 Fortsat vækst hos NTF-Aalborg

www.ntf.dk - info og inspiration

Læs mere på www.ntf.dk, hvor du kan holde dig opdateret inden for maskinafskærmning, procesudstyr, inventar & hygiejne samt underleverandørarbejde - alt sammen udført i hygiejnisk design.

 

 

Det sker hos NTF

Med ny kvalitetsansvarlig øges fokus på kvalitetssikring samt optimering af arbejds-processer og miljø. TIG-svejserobotten Victoria arbejder på fuld tryk med svejsning af trådriste til fødevareindustrien. Nye medarbejdere og køb af grund sikrer fortsat udvikling af NTF-Aalborg.