Øget kundefokus

Med kunden i centrum har NTF for at styrke udviklingen indledt et generationsskifte, hvor Christian Leth tiltræder som salgschef og får det overordnede ansvar for salgsaktiviteterne. Christian har stor erfaring med salg og salgsledelse inden for B2B-salg. Han bliver del af et yderst kundefokuseret og løsningsorienteret team.

NTF er i en rivende udvikling med stor vækst på alle forretningssegmenter inden for hygiejniske rustfri løsninger til fødevareindustrien. NTF har implementeret ny strategiplan med fokus på opbygning af partnerskaber med store maskinproducenter og fødevarevirksomheder globalt. I den proces overgår nuværende Sales Marketing Director Jørgen Ravn til en funktion som Key Account Director med særlig fokus på yderligere styrkelse af disse partnerskaber.

Som en acceleration af virksomhedens fokuserede strategi er der identificeret et væsentligt uopdyrket salgspotentiale såvel i Danmark som på eksportmarkederne. Fremadrettet bliver dette et primært arbejdsområde for Jørgen Ravn. ”Jeg ser med stor glæde og forventning frem til at kunne koncentrere mig 100 % om serviceringen og håndteringen af både nye og eksisterende storkunder”, udtaler Jørgen Ravn, som har været i NTF i 12 år. ”Med tiltrædelsen af en ny og yngre salgschef sikrer vi en fortsat langsigtet vækststrategi i virksomheden, og her er Christian den helt rigtige til opgaven”, fortsætter Jørgen Ravn.

Christian Leth - Salgschef hos NTF-Aalborg

Christian Leth tiltræder som salgschef hos NTF-Aalborg og får det overordnede ansvar for salgsaktiviteterne.

Hos den nye salgschef er der ligeledes stor optimisme at spore. ”Det er en rigtig spændende virksomhed, som jeg nu er blevet en del af. Der venter mange spændende opgaver både inden for salg, strategi og generel personaleledelse”, fortæller Christian Leth.

I og med at den tidligere salgschef fortsætter i virksomheden, sikres en let overgang for alle, og al erfaring og viden forbliver i virksomheden. Dertil tilføjer Christian Leth: ”Det er ikke blot en stor gevinst, men også af afgørende betydning, at jeg kan trække på Jørgens store erfaring og kompetencer. Dette er væsentligt i forhold til at opnå de ambitiøse målsætninger, som vi står over for”.

Christian Leth har pr. 15. august officielt overtaget salgsledelsen hos NTF.

DOWNLOAD ARTIKLEN HER